-

Tjoh. Är i Stockholm just nu, kom hit ungefär två timmar sen. Imorgon blir det arbetsitervju på donken då, hoppas hoppas hoppas! Måste ju ha pengar.

Det känns helt wierd, det är typ två veckor kvar tills skolan slutar. Sen kommer man inte vissa på typ två månader.. känns ju lite onajs. Men man ska ta vara på tiden som finns kvar! Fast det blir ju lite svårt eftersom jag är hemma nu, och åker hem nästa helg också och det är bara de här helgerna kvar. Men därför tror jag att jag ska tillbaks till småbo redan nu på lördag istället för söndag. Och jag kan fortfarande inte förstå att det verkligen är bara två veckor kvar.. har lite att göra, eftersom jag brukar alltid lämna allt till sista minuten. Och på tal om det så ska ju jag och Annika åka sista minuten resa direkt när sommarlovet börjar! Fan vad nice det kommer bli.. Men nu ska jag sova, vill inte försvova mig inför imorgon. Fast det skulle vara väldigt likt mig att försova mig till tre.

<3

God kväll! Har inte bloggat på ett tag, har inte haft nån lust bara. Finns inte så mycket att blogga om här endå så.  Meeen idag fyller Sara Susanna Florén, min kära syster, 19 år! Så grattis! Du vet inte hur glad jag är över att ha dig, du har hjälp mig genom all skit som finns i världen. Och gud vad ful jag skulle vara om det inte vore för dig. Synd att jag inte kunde vara hemma i helgen, men vi får fira dig nästa vecka när jag kommer hem. Och jag hann skriva! :P Grattis syster, jag älskar dig.

(snodde bilden från fb)

jävla skit.

Vem är jag? Vad gör jag? Jag vet ingenting. Jag vet att jag inte är perfekt, jag vet inte vad jag håller på med, jag är inte normal men DET VET NI. Jag orkar bara inte. Jag orkar inte höra folk säga att jag jag är dum i huvudet, då slår jag bara på väggarna tills mina knogar är blåa. Jag pallar fan inte med det här. Jag tar allt för mycket skit, mer än vad jag förtjänar, och nu är det slut med det. Det räcker. I mitt liv har jag varit för tyst, inte sagt mina åsikter, varit allt för snäll. Tagit skit för saker jag inte bör ta skit för. Men nu är det slut med det. Jag orkar inte mer.

respekt?

Cha chaa! Sitter på rummet, helt jävla konstigt väder, kan ju ta och bestämma sig om det ska regna eller vara soligt tycker jag. Skolan har slutat, och nu när Marie, Carole och Lars är borta så har vi ingen engelska, svenska, media, idrott, historia eller naturkunskap. Fy fan va nice! Och imorgon skulle vi haft profil, men det har vi inte så vi är lediga. Och så är det jämn vecka, så vi är lediga på fredag också. Och det har faktist blivit varmt här i norrland, which equals me happy. Gjorde engelska nationella idag btw, läs- och hörförståelse, var borta när de andra gjorde det, gick ganska lagom bra.

Men gud vad jag blir irriterad, folk verkar ju tro att man kan behandla mig hur som helst, MEN det kan man faktist inte! Suprise? Jag vet att jag är värt bättre än det här, så du kan ju ta och tänka genom lite saker och börja respektera folk, vore du på bra humör eller inte.

mooi po dei

Sitter på mitt rum, eller ja, pappas kontor är det ju faktist, har inget eget rum längre eftersom han har flyttat till en minrde lägenhet. Idag har jag varit hos mormor och farmor och farfar. Finaste värdet var det också, soligt och 27 grader varmt. Solade i några timmar, feeettt nice, blev lite brunare. Har fått lite pengar också, och dom ska sparas till resan utomlands. Och fatta, pratade med mamma och hon sa att jag fick åka utomlands med kompisar, bara jag kan skrapa ihop pengarna själv, och det tror jag jag kommer kunna göra.

Blir lite irriterad på finnarna här, de pratar finska.. drygt. Förut kunde jag knappt nån svenska och läste, skrev och pratade bara på finska, men nuförtiden kan jag bättre svenska än finska. Klart jag forfarande pratar bra finska, flytande, men jag blir bara sämre och sämre på det. Sucks. Men jaja, svenska är endå finare än finska ;)

Hehee det är jag det .


mot finland

Heej! Gud vad glad jag är, det är så somrigt i Stockholm! Idag var det typ 20 grader varmt, så jag kunde ligga ute och sola. Och det är grönt.. Ganska nice omväxling, i j**** norrland kan man se snö lite här och var.

Om en timme så åker jag hemifrån till hamnen, vi ska nämligen till Finland med båten. WOOHOO vad kul. Not. Så jävla tråkigt, jag är så jävla trött på att åka de där jävla båtarna, finns ju fan ingenting att göra. Det enda "roliga" är väl att äta, för vi brukar äta buffé när vi åker båt, och nu fyller lillesyrran år också så man får ju hoppas att det blir lite kul iaf.

13:55

God morgon! Vaknade vid tolv och gick ner till matsalen och åt lunch, fast det var mer som frukost för mig. Skönt att kunna sova ut, förutom att j*vla grannes musik väckte mig typ en gång i timmen.. Menmen, i allafall. vid tre åker tåger från Torpshammar, och bussen från Sundsvall åker halv fem.
Heheh.. Har varit här nu typ två dygn, inte ens det och nu ska jag tillbaks till Stockholm.. Känns lite onödigt då, men jaja, det hinner hända ganska mycket under två dygn om man är i lilla Torpshammar. Imorgon åker jag till Finland, yay! Får träffa pappa och småsyskonen igen ^^ Saknat de mycket, ser de typ varannan månad.. inte kul. Tur att jag kommer vara i Finland på sommarlovet. Fast det kan bli ganska långtråkigt också, eftersom det är så litet och finns typ inget att göra.. Men kul i allafall. Får tid till att sola iaf ^^


det var inte jag

Nu är det helg igen! haha, idag var första och sista skoldagen på hela veckan. Ledig imorgon eftersom halva klassen ska rökdyka, men det gjorde jag förra veckan. Och imorgon kväll så åker jag tillbaks till Stockholm igen.
Pissväder ute, men det går. Faktist på bra humör med tanken på hur lite jag sovit och hur ont i magen jag har. Ingen aning vad som händer ikväll, men eftersom jag är ledig imorgon så gör det nog inget om jag har lite ont i huvudet imorgon bitti också ^^

Känns lite deprimerande att vara här, i Stockholm var det grönt och varmt, men här är det bara kallt, grått och regnigt. Och det kommer nog vara kallare i Finland, usch. Och jag ska åka båt dit med mamma och lillesyrran. Kul, typ 12 timmar nånstans med mamma, kommer ju bara bråka.. Palla. Usch och blä.

aa ha!

God morgon! Första gången på länge jag är uppe så tidigt att jag hinner blogga. Vaknade för ett bra tag sen, och snart blir det frulle med Annika och Sara. Btw så är Sara nog sur på mig, väckte henne. Men man måste ju ta chansen, det är alltid hon som väcker mig, kommer och bankar på min dörr när jag sover sött som en liten prinsessa. Pay back time ;)


( . )( . )

Sitter på bussen på väg till Torpshammar. Fick låna Andrées dator, så nu måste jag skriva att han är bäst. ! yay. Men det är faktist jag som är bäst i egentligen. Inse.

puss

Tjoh! Idag var jag i stan och shoppade med syster, köpte en jeansjacka, shorts och två tröjor. Fick lite pengar av mamma, hade inte shoppat ordentligt på typ 3 månader.. herreguud, så hemskt. Men nu har jag gjort det, så allt är bra igen ;)
Imorgon ska jag sova över hos Hugo, vilket betyder att jag inte behöver åka hem typ klockan 8. :) Sen på söndag åker vi upp klockan ett med bussen. Känns faktist lite onödigt, för jag åker tillbaks till Stockholm igen på tisdag kväll och sen på onsdag blir det kanske jobbintervju och efter det till Finland.
Jag vet inte vad det är med mig när jag är i Stockholm, jag blir alltid sjukt deprimerad. Känner mig bara dålig och grejer. Det är nog för att jag inte har lika mycket folk omkring mig som jag brukar ha. Jaja.


Stockholm

Då är man hemma i Stockholm igen. Imorgon har syrran studentmiddag, sen har jag faktist ingen aning vad som händer. Åker upp igen på söndag. Men ganska jävla skönt att komma därifrån nu, orkar inte med allt.
Jag förstår inte hur kalla människor kan vara.. jaja, sånt får man ta, antar jag. Jag bara undrar om det är mig det är fel på, för jag känner mig så jävla värdelös ibland.. och börjar bli lite orolig. Kommer jag vara ensam hela livet eller wot? Känns som att alla är ute efter en sak, och det duger jag inte till så ja..
Jag vet inte vad jag skriver längre, är nog övertrött efter resan. Åka buss i 6 timmar med några rubikskubs nördar brevid en är inte det skönaste som finns. Sitta inlkämd mellan fönstret och ett mongo och försöka sova går helt enkelt inte. Irriterad på allt och alla just nu, tur att man har spotify.

Och juste, bästa bloggen ever. Hon skriver så j*vla bra.



i'm not perfect.

Tjeena! Igår var det valborg, och som sagt så var det verkligen ingenting speciellt. Som en vanlig helg, fast tråkigare. Det här med valborg är ju nuförtiden bara en anledning till att supa, men eftersom det sups här endå 24/7 så känns det ju bara onödigt att ens ha något som kallas valborg. Man får bara förhoppningar att det ska vara bra och speciellt från de andra 52 helgerna man har om året, och eftersom det blir som vanligt så blir man bara besviken. Aja, jag vet riktigt inte vart jag komma med det här, så jag tror jag slutar här :P

Men just nu sitter jag inne hos Sara, måste sitta här istället för mitt rum, för där är internet piss. Men jaja, nu blir det mot b-huset, där allt händer, så puss!

RSS 2.0