hemma

Äntligen så är man hemma igen efter typ 7 timmars bussresa. Internet funkade inte på bussen, men tur nog så var det massa andra från skolan som åkte samma buss. Satt och lyssnade på musik hela resan typ. Nu sitter Annika och Hugo i mitt rum och smörjer in varandras ben. Ska duscha och städa lite snart, se gå lägga mig. Borde plugga iegentligen, men det lär ju inte bli av. puss

glömt

And all the time you were telling me lies
So tonight I’m gonna find a way to make it without you





wiie

Det blev bio i allafall, och gud vilken bra film! Seriöst, en av de bästa filmerna jag har sett. De som inte har sett den borde köpa biljetter nu. Avatar for lajf. Men men, allt har sina dåliga sidor, och den här gången var det att Jonas itouch blev snodd. Och det var inte så nice. Hoppas bara att han får ersättning eller nåt för den.
Imorgon blir det iaf 6 timmars bussresa upp till Torpshammar. Och det är så skönt att komma dit igen, även om att man bara har varit borta för några dagar så börjar man sakna alla redan. Och man känner sig så j*vla fri när man är där uppe, ingen som försöker bestämma över en eller gnäller på en för småsaker. Även om det finns många här i Stockholm som man kommer sakna så klarar jag inte av det. Jag klarar inte av att bo i samma hus med folk som tror de kan bestämma över mig. Varje gång jag är här så blir det bara bråk. Tar iaf bussen som går klockan ett, får hoppas att någon annan från skolan också tar den.

Btw så kan jag inte lägga upp några bilder än eftersom jag inte kan överföra nåt här i Stockholm, alla sladdarna ligger på småbo. Men när jag kommer dit så kanske det händer nån gång. <3

 


dra åt helvete.

Då är man hemma igen, och skit arg på mamma som säger att jag ska städat mitt rum som hon bor i 90% av tiden. Tur att man har flyttat. Aja, får ta och plocka undan lite, om det inte duger så är det synd för henne. Men köpte inget i stan iaf, har noll pengar. Ska nog försöka att hitta ett jobb, typ på donken i Sundsvall eller nåt.
Snart åker vi och ser Avatar, får hoppas att den är lika bra som man har hört att den ska vara.

OCH NU BLIR JAG FÖRBANNAD på alla i hela den här jävla idiotfamiljen. Låtsasfatsan ramlar ner för trappan, får världens blåmärke och sitter på golvet och skriker om hur ont det gör, men låter mig inte kolla vad det är. Alla säger att jag ska gå, jävla mongoidioter verkar inte fatta att jag går på en räddningsgymnasium, där man får lära sig vad man ska göra ifall sånna här saker händer. Men då kan dom skylla sig själva om det blir nåt allvarligt...
Aja, vet inte om det blir nån bio nu, ifall det är nåt allvarligt. Men en sak vet jag och det är att jag inte kommer åka hem innan nästa lov.. Syrran får åka upp till mig istället.

God morgon.

God morgon! Imorse vaknade jag och höll på att frysa ihjäl. Det är så jävla kallt här! Här på ekerö hos mamma är det alltid typ 5 grader kallare än vad det är hemma uppe i Torpshammar. De borde ha golvvärme i hela huset.. Till torps blir det iaf imorgon, får se vilken buss jag tar.
Men idag ska jag åka in till stan med Martina, får se om jag köper nåt, tror inte att det kommer hända eftersom pengarna är slut, och jag måste ha pengar till mat. Sen ikväll ska jag se Avatar i 3D med familjen. Den har jag viljat se hur länge som helst, tur att man har en trevlig familj som bjuder på bio.
Men nu ska jag bara fixa mig klar, sen möta Martina vid vändplanen. Puss!
 


-

Jag har tydligen skaffat blogg. Det trodde jag aldrig skulle hända. För en timme sen sa jag att jag inte förstår mig  på folk som orkar blogga, och jag har alltid sagt att jag ska aldrig skaffa en blogg. Men kolla vart jag hamnat nu. Allt brukar inte gå som man har tänkt sig.
Men iaf, nu har jag en blogg, jag antar att jag kommer ha högst en besökare per vecka, och jag har ingen aning vad man ska skriva i en blogg, och jag förstår mig inte på blogg.se. Tur nog så hade man Martina som hjälpte mig med det här. Tack gumman <3 Men jag får väl ta och prova mig fram med den.
Men nu tror jag att jag ska gå lägga mig, får se när jag orkar blogga nästa gång, ifall det ens händer! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0