småbo <3

JAA, på småbo igen! :D Åkte buss som vanligt, trodde jag skulle få åka ensam, men Ofelia åkte med :D Nu sitter jag på mitt rum, och som tur så är den fortfarande hel. Lånade ut den till Annika och Sara, visste riktigt inte hur det skulle se ut när jag kom tillbaks, men de hade till och med städat! 
Nu blir det plugg, har fortfarande inte lämnat in artikeln som skulle in i onsdags.

be mine

Idag träffade jag Chappen, åkte in och mötte honom vid hötorget, därifrån gick vi till gamla stan och fika :D. Efter det åkte jag till solna och mötte mamma, sen till hamnen och lämnade av min lillesyrra som ska hem till pappa i Finland. Hann träffa honom också en liten stund :D. Jag själv åker till pappa nästa vecka. Kändes konstigt att bara lämna syrran, jag brukar alltid följa med.. Men nu sitter jag hemma, ska snart ner och platta Saras hår. Saknar småbo, skönt att åka dit igen. Det känns mer hemma där än här.



19:22

Dte blev ingen Chaplin idag, ska träffa honom imorn istället. Idag var jag hos syrrans farmor och farfar, och efter det har jag spelat piano lite. Vill så gärna ta upp den till skolan, men då skulle jag behöva skjuts men det får jag inte. Ska ta upp den nästa år iaf. Åt nyss oxfilé, har inte käkat det på ett tag, och gud så gott det var! Lite för dyrt för mig att äta varje fredag.. menmen, snart ska vi till grannen som fyller 50, sen vet jag inte vad som händer. Längtar till söndag, vill åka upp igen. Orkar inte vara här, bråkar bara med mamma.


En bild från Thailand, tagen av mamma


hemma, bråk

Aja, hann inte va hemma ens en timme innan det blev bråk. Sjukt jobbigt. Orkar inte med det. Fick inte åka utomlands på påsklovet, men får se om jag gör det. Ett nej från morsan stoppar inte mig. Aja, skönt att träffa Sara iaf! Finns nån här som förstår en och man kan lita på. Och Henkka, min låtsasfarsa, bästa ever. Imorn ska jag träffa Chappen, tror iaf det. Men nu ska jag nog ta och lägga mig så jag kommer upp imorron.!

i wish you could feel as bad as i do, i have lost my mind

Sitter på bussen nu, och går genom några bloggar av personer på skolan. Jag förstår inte, varför känner så underbara människor sig så dåliga? Och när jag verkligen tänker på vad jag läser så känner jag igen mig i texterna. Jag försöker tänka positivt, men ibland blir man så less på allt och alla. Så jag antar att det är bra på ett sätt att jag åker hem, även om det lär bli bråk. Kommer bort från allt. Och snart är det lov också. Guud vad skönt. Ibland tänker jag tillbaks alldeles för mycket.

hem

Snart åker jag hem, bussen går 15.15. Jag tror att jag är ensam från skolan som åker, känns lite tråkigt men endå ganska skönt. Jag lär endå lyssna på musik hela resan. Eller läsa en bok och äta nötter. Hoppas också på att syrran kommer med och hämtar mig från bussstationen. Och vi lär ju donka som vanligt. Sen hemmåt. Skönt men endå jobbigt. Måste prata med mamma och fråga om jag får åka utmolands på påsklovet. Vill bara åka härifrån, från allt. Skolan och allt bråk och familjen. Till solen och värmen. Men måste bara skaffa lite pengar.. tur att sista minuten finns.


nakenraid.

Ja. Så kan det gå om man går på internat och har tråkigt.

blää

Nu sitter jag på mitt rum med ankan och Sara, och Sebbe är här för att hjälpa oss med att skriva artikel. Fan va svårt det är . Jag skojar inte. Vill inte skriva artikel, vill skriva krönika!!!!!!!!

rökdykning

Idag hade vi profildag, och vi tränade på rökdykning. Vi fick gå i par, med brandmans kläder på, ögonen täckta och krypa i en grusig källare och leta efter en docka som väger typ 70 kg och släpa den över halva rummet. Det var skit varmt, svettades som fan, kunde typ inte andas eftersom luvgrejen täckte hela ansiktet. Och guuuuuud va kul det va! Älskar sånt där, fast det är ju ganska klart, jag valde ju utbildingen själv. Kan inte vänta tills vi kommer ha övertänning. Då kommer vi sitta i en container och det kommer brinna i gaserna ovanför oss.

Efter skolan gick vi ner till coop och handlade. Köpte tacochips, värmde de med ost på precis. MUMS! Nu ska jag försöka skriva min artikel, vet dock inte vad den ska handla om. Ska försöka komma på nåt, annars kommer Carole dampa på mig imorn.


Annika och jag idag på profilen.


1 2 3

Hejsan bloggjäveln. Idag åkte jag in till Sundsvall med Annika, Sara, Hugo och Bossan. Vi käkade på donken och fikade på barista. Höll på spy för att jag skratta så mycket.
Nu blir det nog plugg, ska skriva en artikel till mediakommunikationen. Och jag har ingen aning vad jag ska skriva om. Det får inte va krönika, vilket är synd, det skulle jag gärna vilja skriva. Det ska typ vara intervjy, typ en nyhet eller nåt. TRÅÅK!! Och sen har massa annat plugg också.. usch. Ska nog åka till Stockholm i helgen, saknar kära systern. Jag vet redag att det kommer bli jävla massa bråk med mamma men det är det värt. Och jag bara älskar bussresan, så jävla skönt att sitta och bara slappa, lyssna på musik och inte behöva göra nånting i typ 6 timmar. Älskar det verkligen. Och det är nästan alltid nån annan från skolan som åker med samma buss, då har man lite sällskap också. Behöver bara snacka med mamma och be henne köpa biljetterna.

Blir cpdamp arg, har inga bilder. Jag kan inte överföra bilder från min kamera, kan inte ta bilder med webcammen, den på skoldatan suger och min egna data dog. Arg arg sur inte glad.


heta japaner

Jag är så glad att jag har den pappan jag har. Han har gjort många misstag, men han har lärt sig från dom. Han är verkligen en av de få jag verkligen litar på fullt, och då kan jag säga såhär; jag litar inte på min mamma. Han finns där alltid för mig, han förstår mig. Jag kan prata med honom om vad som helst. Han förstår att jag är ung och vill leva livet, han ska låta mig tågluffa i sommar eftersom jag har alltid viljat göra det, se världen utan någon som säger vart jag ska och vad jag ska göra. Han ska låta mig tatuera mig. Bara om det är något som betyder nåt och inte syns. Jag ska tatuera nåt som står för frihet hade jag tänkt. Först tänkte jag ta en fjäril, men tror att jag tar en fågel istället, alla har fjärilar.

Aja, det var den sentimentala delen av inlägget. :P Nu sitter jag på soffan(älskar den!!) och pluggar med Sara som äntligen är tillbaks. Bästa grannen<3 På tal om grannar så saknar jag Chaplin :/ Så dåligt att han behövde sluta. Det är så jobbigt när folk slutar, spelar ingen roll om det är ens bästa vän eller nån man bråkar med. Det känns alltid att det saknas en bit. Så sorgligt.. hehe :P

Tyckte de var så heta...


gandalf!

Nu kollar jag på sagan om ringen. Kommer nog plugga ikväll när Annika och Sara äntligen kommer. Sara jäveln har vart borta en hel jävla vecka. Och fan va hon har missat.. O juste! Har fått pengar, så nu sitter jag på soffan, äter choklad och dricker kola och kollar på film. Jag tror jag har dött och kommit till himlen..

Skoldatans cam suger balle..

så går det ibland

Gud vad folk kan vara så jävla puckade ibland.. men jaja. Har nyss kollat hälften av filmen Ponyo, men sen slutade den laddas. Så det var som fan. Och filmen var ju otroligt gullig.. Men jag antar att ödet säger att jag borde plugga. Men jag tror faktist inte att det kommer gå så jävla bra. Men man kan ju alltid försöka.

Ponyo


my love

Har känt mig så jävla osocial och otaggad, både igår och idag. Vet fan inte vad som är med mig, satt och kollade på film hela kvällen igår och nu blir det nog film också. Det är nog för att jag inte ätit nån choklad eller ost eftersom mina pengar är slut.. Ost och choklad är det bästa som finns. Framför allt choklad. Det är ganska illa när man googlar bilder på choklad.. Jag är helt desperat.



 


miksi itkisin?

ÅH VAD IRRITERANDE! Laddaren till min dator funkar inte, så jag kan inte använda den. Jag måste använda min skoldata, och på den har jag ingen spotify, msn, sims osv.. Usch vad jobbigt.

Idag slutade jag vid tre och efter det så sov jag en stund på soffan. Nu sitter typ alla i B-huset och lanar. Fast internet cpar sig hela tiden så det går nog inte så bra.. Juste ja! Min brorsha Jonas fyller fjortis idag, grattis Jonas! Och jag har namnsdag idag, grattis Ella :P
Vet riktigt inte vad jag ska göra ikväll/i helgen, ska nog plugga en massa, har skit mycket. Och både Annika och Sara är hemma vilket är otroligt tråkigt. Men jag är så otroligt glad över att jag städade, det är 100 gånger mysigare i mitt rum nu. wiee

ångestattack..

SKVXNXZYYKNUGEL fan helvete. Usch när jag kollar i spegeln.
Lånade en bok av Julia igår, ska nog börja läsa den nu...


Wow!

Jag måste bara säga att Paow har snyggaste kroppen jag sett. Om hon inte photoshoppar sönder sina bilder då, vilket jag inte tror. Måste börja träna..

jag är bi!

Jag hittade bästa kostymen till mig..

Bara för att. :P

that's what you get

Sitter och pluggar naturkunskap nu med Annika, har prov på det imorgon. Vi sitter på min nya soffa, Chaplins gamla. Vi åkte in till Sundsvall idag och sa hej då till honom, det var jag och några av kommunisterna. Det roliga var att ingen från Chaplins klass följde med.. Då undrar man hur äkta vänner de är. Men det är upp till dom. Aja, har fått tåla ganska mycket skit nu från oäkta vänner på sistonde, så jag vet att alla här inte går att lita på. Men det är de som gör sina val, och de får skylla sig själva när jag inte litar på de längre. Men tur att det finns de som man kan lita på också. Men man kan ju säga att vissa personer har sjunkit väldigt lågt i mina ögon.

Imorgon börjar vi iaf 7, riktigt onajs. Hoppas jag kommer upp, men det lär jag göra eftersom Anakin ska sova på min soffa. Enklare att vakna då. Men på fredag, då vi brukar ha sovmorgon, har vi inte det längre. Vi kommer att ha datakunskap. Det är riktigt synd, eftersom sovmorgon är typ det enda man ser fram emot :P
Btw är jag jätte förkyld. Hade typ 12 paket näsdukar, hittade de i mitt skåp förrigår. Har använt upp hälften..



Soffan och Ankans täcke.. Och min fina Ed Hardy tubtopp från Thailand! <3

en sak..

Det är en sak som jag tänkte på precis. Fan vad jag är lycklig. Jag ÄLSKAR att bo ensam. Eget rum, Egen toa och dusch. Fan, det är det bästa som finns. Ingen som kommer och klagar, ingen som tvingar mig att städa mitt rum (förutom Annika och Chaplin), ingen som försöker bestämma över mig. Sjukt skönt. Min dröm.

non, je ne regrette rien

Idag hade vi profildag, hade om rökdykning och övertänning. Tycker det är kul och intressant, och jag skulle gärna vilja jobba som en brandman ett tag i livet, ifall jag hinner, har en jävla massa andra planer.. Kan verkligen inte vänta tills skolan tar slut och jag kan börja leva livet..
Nu har suttit inne hos Chaplin och kollat på Naruto med honom, fan va jag älskar den där serien! Innan det var det kalas (haha) i köket eftersom Sebbe fyller år idag. Imorgon blir det ingen skola för mig då, jag ska åka in till Sundsvall och säga hej då till Chaplin, han var tvungen att sluta på AWPE, vilket jag tycker är riktigt dåligt. Idag sa de att det fanns en bra anledning som de inte fick säga eftersom de har tystnadsplikt, men när jag frågade Chap om det så visste han inte heller... Lite konstigt tycker jag, men nu finns det inte så mycket att göra åt saken.

Jag har städat mitt rum nu btw! hände igår, blev "tvingad" till det. Ska få ha/köpa Chaplins soffa, så jag var tvungen att städa. Imorgon flyttas den in hit. Har satt upp några affischer och bilder på väggen också, blev ganska mysigt.
Men nu ska jag nog gå lägga mig så jag kommer upp imorgon.

Jag, trött som vanligt..



i got what i wanted

Efter allt så fick jag ju det jag ville från början. Känns så ironiskt. Helvete.

skärp dig

Kan du sluta hacka på allt jag gör? Jag är inte perfekt, tyvärr, men det är ju fan inte du heller. Du, kan jag säga, är långt från perfekt. Du är bara bitter på livet, ångrar allt förutom dina misstag, beter dig som en idiot. Kan du bara snälla börja bete dig som en vuxen, för det är du faktist, även om det känns som att du är en jävla tonåring ibland. Du har inte förstört mitt liv, men det var på väg att gå åt helvete, vore det inte för Sara vet jag inte om jag skulle finnas här längre. Och henne hackar du på också, fan, du gjorde hennes liv till ett helvete. Jag har inte mått så jävla bra, och det enda du tänkte på då var dig själv. Jag vill inte hata dig, men jag vill inte vara nära dig heller. Varför tror du att jag aldrig åker till Stockholm? Du har en underbar man, som jag litar på lika mycket som jag litar på min pappa, och då krävs det mycket. Han skulle göra allt för att få det funka, men sånt bryr du dig inte om. Men du har satt dig själv i skiten, du får ta upp dig själv.

wtf

Men va va va va VA.? Blir så otroligt irriterad på det här. Och jag vet knappt vad. Gud så irriterande. Man vill bara banka sitt huvud mot väggen, skrika, kasta saker på människor. Helvete säger jag bara. Och jag vet inte vad. It doesn't make any sense to me. Jag fattar noll..

morgon

God morgon, jag är trött som fan. Har precis vart och ätit lunch, innan det vare svenska prov. Gick åt helvete. Innan det var det möte för hela skolan, blir så irriterad på skolan ibland. Fattar inte hur de tänker..
Men snart har jag geografi, vilket är typ dagens höjdpunkt. Älskar geografi, och vi har världens bästa lärare.
Blir ingen bild nu, är så jävla trött och det syns.
puss o knull

tråkigt värre

Usch vad tråkigt det är, kanske bör jag gå lägga mig, men orkar fan inte. Dunkar till Grease soundtracks, kul du är ful. Internet cpar sig hela tiden, inte okej. Tur att man har spotify premium.
Finns inte så mkt att göra just nu, men får försöka hitta på nåt, kanske plugga lite.


Detta händer om jag har tråkigt..





Narcissism for life.

alla <3 dag

Idag har det vart en otroligt seg dag. Och det känns inte som alla hjärtans dag, bara när man tänker på det blir man deprimerad. Idag blev det sushi igen, men nu är ingredienserna slut så det lär inte bli nån mer sushi innan pengdagen, den 25 då. Jag är så trött på norrland, det är så jävla kallt. Så nu har jag bestämt att jag ska flytta till Thailand när jag går ut gymnasiet. Eller New York eller nåt med syrran. Sen efter det till Japan, studera japanska. Här är den bästa sidan om man ska till japan och plugga btw. Men det är en tid kvar.. Får hitta nåt kul att göra medans, funderar på att börja på dans eller nåt i den stilen.
Just nu sitter jag och väntar på att Sara ska komma till småbo, tänkte jag iaf tills jag kom på att hon ska vara borta en hel vecka till. Gud vad det kommer kännas tomt utan henne... Fast med alla problem vi har här lär vi ju inte hinna tänka på henne så mycket, jävla killar asså. De för med sig bara en jävla massa problem, alla tjejer i hela värlen borde bli lesbiska...


Jag nyss med Chaps Tupac tröja på mig :D

tik tok

Tjoho, har precis duschat och fixat mig, vet riktigt inte vad som händer ikväll, men det är alltid bra att se bra ut. :P nej då, men nu måste jag springa till ankan som alltid klagar på att jag duschar för länge.



She's a duck

Idag blev jag väckt av Annika runt 2, och då gick vi och åt frukost. Efter det gick vi ut på verandan där alla var, och drog ut soffor och chillade i solskenet i några timmar. Men nu når inte solen dit längre, så nu sitter jag hos Annika och hjälper henne att städa. Igår åkte vi in till Sundsvall och köpte sushi grejjer, och lagade sushi hemma. 
Snart ska vi nog ta och städa mitt rum också, efter det blir det mat. Typ kyckling och pomfritt, eller strips som dom säger här i norrland. Eller jämtland, inte riktigt säker vart jag bor...


Snyggaste bilden på mig och ankan.

pictures of you

Sitter hos Annika vid hennes dator medans hon pluggar. Vet inte vad som händer ikväll, men det var ganska många som stannade på småbo i helgen, så det lär ju hända nånting iaf.
Jag var nyss inne på pa och kollade på jättegamla bilder. Hittade massa bilder på Tila Tequila, jag tyckte att hon va så jävla snygg förut. Och massa bilder på Bill Kaulitz, jag var helt kär i honom. Jag lyssnade på Tokio Hotel heeela tiden, jag var helt besatt av dom. På rastena, istället för att umgås med folk, så satt jag och lyssnade på dom. Hela åttan och nian. Men nu tur så är jag över den fasen nu..


Hiitade en söt bild på min lillebror som bor i Finland




och en bild på mig och storasyster <3 (jag till höger då..)





Internet

ÅÅH ÄNTLIGEN SÅ HAR MAN INTERNET!!!!! Internet har inte funkat på 3 dagar här, otroligt irriterande. + Att utan internet kan man inte plugga så.. Men nu funkar det! Tog ett tag tills de kunde fixa det menmen. Ska kanske dra in till Sundsvall snart, måste köpa mascara, min är helt slut. Och imorgon är vi lediga eftersom det är långhelg.
det är nice. Och idag är det nästan soligt.

good day

Nu sitter jag på engelskan och går genom jävla glosor. Palla. Tur att det är sista lektionen iaf. Efter skolan ska vi ner till coop och köpa choklad.
Idag har jag insett hur många underbara människor det finns här, och hur många vänner som jag kan lita på jag har. Och det känns så jävla bra.

Jag måste bara lägga ut en bild på min idol, nämligen Audrey Kitching! Jag har alltid tyckt att hon är så jävla cool med sitt rosa hår.


happyhippy

Jag var inne på youtube och kollade lite, försökte bli på bättre humör innan jag går och lägger mig. Så hittade jag några klipp som jag brukade alltid kolla på förut. Mitchell Davis heter han som gör klippen, och han är så random. Sånt här brukar jag sitta och kolla på när jag är ledsen :P


dra åt trollskogen

Det blev inget pluggande idag. Så fort jag ska sätta mig ner och göra det så kommer det alltid nåt som får hela min värld ur balans. Ibland förstår jag mig inte på vissa människor och hur fan dom tänker. Eller om de tänker alls. Och hur falska dom kan vara.

Aja, sånt är livet och det får man leva med. Nu sitter jag och leker med min webcam, och det lät lite pervest märkte jag direkt efter jag skrivit det. Men så äre. Inte på det sättet då men.,. -.-


moi nyss, ser ni vilka coola effekter webcammen har?!?!?!?

herreguuud

Nu finns det ingenting som kan förvåna mig.

god morgon

Jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag tror jag ligger i ett mellanfas just nu. Nåt har tagit slut, och jag väntar på att nytt ska börja. Det går segt, men jag väntar. Det lär ta ett tag, men det kan inte bli värre. Och idag är det soligt. Det känns bra, som en ny början. Kanske borde ta och städa mitt rum.. och plugga lite.

Vad händer?

Det händer ju allvarligt talat ingenting. Det här är tråkigaste helgen på ett halvår. Det är fan lördag kväll, borde det inte hända nåt iaf? Gud vad deprimerande.. Och alla verkar ha försvunnit..



wiiieee. jag för nåra dar sen

gimme more

Sitter på mitt rum med Sara, och väntar på att nåt ska hända. Ibland kan det vara så jävla tråkigt här.. Men för det mesta brukar det vara kul :D Idag vaknade jag runt tre. Jag förstår inte själv hur jag kan sova så länge, jag gick och la mig vid halv tre på natten ju. så jag har sovit runt 12 timmar, och endå är jag trött.
Jag har iaf kommit fram till att Jenna Jameson är sjukt modig. Hon har gått genom en jävla massa. Jag har inte ens läst halva av hennes bok, men hon har redan blivit våldtagen, misshandlad, drogberoende, rymt hemmifrån, jobbat som strippa, varit med i porrfilmer... och endå mår hon bra idag. När man läser om sånna personer känner man att man själv också klarar allt. Jag menar, om hon klarade allt det där, då borde ju jag klara mig genom alla mina små problem. Det låter kanske konstigt, men henne kan man faktist se upp till.



kul

Trååk i vardagsrummet fortfarande.. nu äre lite mer folk här iaf. Erik och Moltas sjunger om Anton.. Lite annorlunda fredagskväll från det man brukar ha?






fintfint

Hittade världens coolaste halsband! Jätte gullig, från Disney Couture :D




helvete..

Sitter i vardagsrummet nu och har tråk. Och håller på och somnar. Och lyssnar på depp låtar. Inte så bra kanske, det här med deppiga låtar då. Tänker på saker jag inte borde tänka på. igen. Jag förstår inte varför jag inte kan bara sluta, men fan, det går ju inte. Vet inte vad jag ska göra för att kunna göra det. Varför kan inte vissa bara insé vad dom har gjort? Äre så jävla svårt? Tydligen är det ju det.. Förlåt verkar vara mänsklighetens svåraste ord..


internet!

YESS!!! Äntligen funkar internet. Den har inte funkat på hela dagen, och det har vart så jävla jobbigt.. Men nu funkar den :D Idag har det inte hänt så mycket, hängt i vardagsrummet med naturare efter skolan, och nu sitter jag i Saras rum med henne, Erik och Kaj och spelar Sims 2. Tror inte att det kommer hända något speciellt ikväll, men tror faktist att jag kommer ta det lungt hela helgen. Skulle va bra att göra det för en gångs skull.
Jag fattar inte nya facebook. Den var bättre förut när jag fattade.

hit me baby one more time

Hahah. Är det inte lite illa om en kille inte vet vem Jenna Jameson är? Aja, jag antar att det kan va så om man kommer från norrland.. :P
Aja, nu tror jag att jag går och lägger mig, är trött som satan. Får hoppas att det händer nåt kul i helgen, just nu är det dött på småbo. Funderar på att åka nånstans. Vet inte vart, har inga pengar, men jag har fått nog av Torpshammar och vill komma bort lite. Inte stockholm, inte hem iaf. Kanske Göteborg eller nåt? Äh, vettefan, men vill bara göra nåt kul, och det händer inte så mkt här, eller i stockholm för den delen. Ska nog spara pengar och bara åka nånstans, ta tåg till Malmö och sen Danmark nån gång eller nåt. Pallar bara inte mörkret och deppandet här.

Gud vad jag lägtar till sommaren!


hemma

Tog hem den tidiga bussen ist, orkade inte köpa skor elr nåt. Det blev bara chailatte på barista :D Fast jag köpte en bok, Jenna Jamesons självbiografi typ, har börjat läsa och den är otroligt bra. Kanske lite annorlunda från vad jag brukar läsa, men men,.





Och bara så alla vet så har ankan också skaffat blogg! http://anakinrehnsbo.blogg.se/

mediakommunikation

Sitter på Caroles lektion, usch och gud vad tråkigt! Pallar inte lyssna på hennes röst, så jävla jobbigt.. Aja, det är sista lektionen, det tröstar lite iaf. Jag tror jag valde lite fel ämne, mediakommunikation passar inte direkt mig. Ville ha psykologi, men det kommer vi ha annars så det skulle vart väldigt onödigt.
Ska kanske åka in till Sundsvall efter skolan, fika på barista och köpa skor. Kommer nog åka hem med sena tåget, klockan halv 12 på natten typ. Tur att det är sovmorgon imorn. 20 i tio :D
Happ, nu måste jag försöka lyssna lite, ifall vi kommer ha prov eller nåt.. men shit, seriöst, hennes röst våldtar min hjärna....


för tidigt

Gud vilken jobbig morgon! Klockan 06.30 åkte vi till Fränsta och gymmade med klassen. Fan va jobbigt det var, inte själva gymmandet då, utom att komma upp så fort. Nu måste jag springa till svenskan, sen blir det tacos till lunch idag, mums!

Jag nyss

fanfanfanfanfan

Fanfanfan! Tänker för mkt på saker som jag inte borde tänka på.. stannar i mitt huvud, går aldrig ut. Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka längre, allt blir så komplicerat när jag tänker. Jag vet inte vad jag vill ha längre, men när jag tror att jag vet, så vet jag att det inte är bra för mig... Det jag vill känns så långt bort, jag vet inte vad jag ska göra för att få det. Mitt huvud sprängs snart. Kärlek borde väl inte va så svårt att hitta? Men det verkar som det. Jag känner mig så dålig ibland, otillräcklig. Då vet jag inte vad jag ska göra. Tur att man har sina vänner och syskon som alltid finns där för en.



woosh

Nu sitter jag på mitt rum med Rasmus, Hugo och Annika och kör sanning och konka, skit tråkigt. Det är kul bara när man är full. :P Snart ska vi åka till Fränsta och gymma och bada. Idag hade vi prov, och jag klarade det, vilket kändes ganska nice eftersom jag inte hade pluggat. Ska nog in till stan (sundsvall) imorn, måste be mamma om pengar till vinterskor. Har inga riktiga vinterskor, och det är lite jobbigt eftersom det snöar på som fan här uppe i norrland. Och det är kallt och mörkt. Usch vad deprimerande. Ska nog flytta till Thailand när jag blir stor. Och jag har verkligen ingen lust att blogga nu.

Saknar till Thailand..

wohoo

Yess, ledig resten av dagen! Vi hade profildag idag, kultur och religion i andra länder. Hur man ska ta hand om skadade personer utan att förolämpa religionen och så. typ. Aja, nu ska jag nog ta och sova en stund, sen ner på lunchen. Men idag MÅSTE jag plugga, för imorgon har vi historia prov. Har inte börjat än, kommer nog att sitta uppe till fem på morgonen och plugga som vanligt..



Jag nyss, trött som fan.

vill ha!

ÅÅH VAD JAG VILL HA en bra kamera! Jag har ingen bra kamera, den som jag har har jag ingen överföringssladdgrej till, sen har jag min webcam.. -.- inte så jävla nice. Ska nog önska mig en systemkamera som födelsedag present. Men fan att man fyller år i augusti..



måndagsbarn

Usch vad jobbigt med skolan. Småbo utan skola skulle nog vara perfekt. Och dagen började med spanska, och läraren kom försent som vanligt. Så onödig lektion, man lär sig endå inget. Dåligaste läraren i hela världen typ, man fattar inte vad har säger... tur att man har redan haft spanska i 4 år, får någorlunda bra betyg iaf. Efter skolan blev det Sundsvall, skulle spara pengarna som jag hade, men så gick det ju inte. Tur att folk är skyldiga mig pengar :D.

Jag ska försöka plugga lite, men det lär ju inte gå. Har en hel geografi redovisning att göra, men har inte ens börjat. Jag fattar inte varför jag inte bara gör den, geografi är endå mitt favvo ämne. Men det känns som att jag inte har nån ork kvar, jag är helt slut, ingen energi för att tänka och plugga eller sånt. Blir så depp av kalla vädret och mörkret. Och alla har problem, jag förstår inte, kan inte allt bara vara perfekt? Usch vad jag längtar till sommaren, då blir man fri. Och gud så skönt det kommer bli ifall jag och Annika ska tågluffa. Men det är några månader kvar, får hålla ut lite till.

Här är iaf en bild jag tog nyss. Enda kameran jag har just nu är min webcam, så inte bästa kvalite elr nåt..


RSS 2.0