-

Tja tja! Sitter på sängen och har det bra i min lilla stuga. Ska se på film och sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt, för vi ska till Särkänniemi, typ Finlands Grönalund. Idag har jag ridit, och det gick ganska bra. Jag hade glömt hur roligt det var, och jag till och med travade! Men det här får bli ett kort inlägg, nu ska det ses film! puss

bara tanken gör ont

Ligger i min dubbelsäng nu, ska nog ta och sova. Om några dagar, typ på lördag åker vi till Ryssland(?). Vi ska typ kolla på massa gamla ställen osv.. vet inte riktigt. Men kommer får sitta på bussen en jävla massa. Men det är väl mysigt.

Uschuschusch, jag vet inte vad det är med mig, men jag har blivit så negativ mot allt, allt känns bara så meningslöst och deprimerande. Typ att livet har förlorat sin mening. Typ. Jag vet inte..

fast jo..

Nu går det faktist lite bättre. Det här med hästarna var iaf inte så hemskt som jag trodde. Imorgon ska jag rida, jag red när jag var liten men det var ett tag sen så vi får se hur det går.
Igår sov jag i min lillesyrrans rum, men nu, nu jävlar blev det bättre. Som alltid så får ju jag som jag vill. Det finns det stora huset där alla bor, stallet och sen ett litet hus, där man kan typ förvara saker eller nåt, vette fan vad den var byggd för. Lilla huset hat två rum, och ena röjde pappa så att nu sitter jag här med trådlöst internet på min dubbelsäng och kollar på tv i mitt lilla hus. I andra rummet finns det ett litet kyl med fyra cola i. Och nu har jag snackat lite mer med pappas tjej och hennes dotter. Dottern är ett år yngre, och de är faktist trevliga. Så nu är jag ganska nöjd faktist.


haloooooooooo

hello world, ella's calling
sorry, can't hear you

Mmm. Det var värre än jag trodde. Vi bor ju mitt ute i ingenstans. Kontakt med yttre världen är minimal. Centrum är 7 km bort, och vette fan om man kan kalla det centrum.. Största staden är 35 km bort, lika stort som Sundsvall ungefär. De har tre hästar. Hjälp mig.. Efter det här kommer jag upskatta Stockholm väldigt mycket.

woohoo

Packning är i gång, åker till Finland om några timmar. Pappa och pappas nya tjej ska komma och hämta mig och Emppu med båten. Så woohoo, hela dagen på åbo båten som jag har åkt ungefär tusen gånger. Och sen åker vi hem. Till pappas nya tjej. Som jag har träffat två gånger. För att de har flyttat ihop. Och hon har en dotter också. Som jag har träffat en gång. Så woohoo. Vi får ju se vart det här leder, men jag har inte en positiv intsällning på det hela. Men kul för pappa.. Aja, sen har jag ingen aning när jag ska hem, det beror helt på när donken bestämmer när jag ska jobba. Om de kan nu ta och ringa mig nån gång, har fått ringa de tre gånger nu angående jobbet som jag fick. Hehe, här blev det en jävla massa klagande..

Men nåt bra! Idag träffade jag Martina, som jag inte sett på typ en månad. Och midsommaren blev ganska bra faktist, hade kul. Och jag har kalkulerat och kommit fram till att folk är väldigt väldigt snygga i Stockholm. Gillas stort! Men nu ska jag ta och sova en stund, ska upp klockan 6.. Woohoo!

Ps, hittat en jättebra låt! lyssna och njuuuuuuuut!


jag blev fjortis :D


bara för att jag kan

jag bloggar :O

God kväll. Det var ett tag sen jag blogga, men har haft fullt upp med massa annat.. Men nu ska det förhoppningsvis ändras på det.
Kom hem från Turkiet på onsdag, det var as nice! Sjukt skönt att vara utan föräldrar, även fast jag och Annika låg på hotellrummet och var rädda hela de sista nätterna.. Turkgubbar är lite äckliga dom. Men nu är jag hemma, har hunnit åka till stan med Annika, träffade Andrée, och idag, eller ja, igår eftersom klockan är över 12, var jag inne och shoppade med systern. Köpte tre klänningar, shorts, en väska och örhängen. Nöjd som fan. Fick höra av syrran att mina tuttar är som silikontuttar, på tal om det asså. Jag tycker inte att dom är stora, men vem vet.
Idag (eftersom kl är över 12) ska jag fira midsommar med syrran, hennes kille och nåra av hennes kompisar. Vi ska grilla :D

Konstigt nog känns det känns skönt att vara hemma. Jag har faktist saknat att sitta vid matbordet och diskutera livets mening och aliens med mamma och låtsasfarsan, och att kunna spendera hela studiebirdaget på en dag. Det kan man ju inte om man bor ensam och ska göra all mat själv. Inte kul det, att spara pengarna till att köpa mat -_-


sommarlov

Japp, då var det sommarlov. Imorgon åker jag och Annika till turkiet, om nu pappa inte får damp igen och om jag får låna 2000 kr av mammsen. Osannorlikt men man kan ju alltid hoppas. Ifall jag får så åker vi till Analya. Skulle va fett nice, ganska trött på att vara hemma, obs, har varit hemma i en vecka, om ens det. Vet inte om jag kommer palla hela sommaren, kommer nog rymma eller nåt, orkar inte få massa skäll hela tiden. Och här blir man behandlad som ett barn, den endå personen som faktist behandlar mig som lite vuxen har fått för sig att jag ljuger och massa skit. Men jaja, kommer bli jätteroligt i sommar. woohoo. Aja, ska till turkiet iaf. :D

blä blä blä

Jag har kommit fram till att kärlek inte finns. Tyvärr. Nu ska jag försöka att glömma all gammal skit och klara mig ensam. Känns ju lite deppri men men, ja, sånt är livet. Man kan bara lita på sina vänner, om ens dom. Tack, det har jag lärt mig nu. blä

De sista dagarna har inte kännts bra. Inte alls. Snart är det sommarlov, men det känns mera som vinter. Allt är så deprimerande, precis som i vintras. Man är utmattad både fysiskt och psykiskt. Trött hela tiden, även om man inte gör nåt. Blä.


Ellinor

Ja.. Vad ska man säga? Saker händer så fort, man hinner inte fatta det. Det har knappt sjunkit in. Jag önskar att jag hade kännt dig bättre, för jag vet att du var en helt underbar tjej, det märktes och det säger alla. Alla saknar dig, vi hade minnesstund idag. Det fanns nog inte en enda person som inte grät. Jag kommer ihåg ditt leende och dina flätor. Jag hör fortfarande ditt skratt i mitt huvud. Jag hoppas du har det bra där du nu är, du kommer alltid att vara en del av småbo, en del av oss. Det finns ingen som kommer kunna ta din plats, och vi kommer aldrig att glömma dig. Du togs härifrån för tidigt.

Vila i frid Ellinor Sundell. <3


RSS 2.0