usch

Gud, nu vill jag hem. HEMHEMHEM!!!! Orkar fan inte vara här i Åre längre, kunde inte ens åka skidor idag, mådde så jävla illa och hade skit ont i fötterna. Alla andra sitter och spelar monopol, oj så kul. Känns så jävla drygt och onödigt att vara här.. Kommer kännas drygt att vara hemma också, pallar inte med *****. Och nu sitter jag och läser fokis blogg, och jag vill till Japan NU. Men nej, nej nej nej nej nej... Måste skaffa mig ett jobb.

åre

Då är man i åre nu, inte så kul men bättre än skolan iaf. Skönt att äntligen komma bort från allt, och då inte behöva åka till Stockholm. Inte fel på själva staden då, den älskar jag, bara vissa man bor med. Men dit åker man på fredag, får se vad som händer där då. Ska iaf på Martinas tjejmiddag. Kul att träffa henne, men vissa andra som ska dit kan man inte säga samma sak om. Men klart man ska stå ut, för Martinas skull ^^.

Sen lär jag ju träffa massa från skolan också. Får se vart det leder.. Men vi säger så här; jag slår dig, och den här gången gör jag faktist det, om det slutar som förra gången. Kanske borde jag inte falla i samma grop en gång till, men man säger ju att alla förtjänar en andra chans. Och du, jag slår inte hårt, men jag slår där det gör ondast. :)




jag kan inte skilja på

Sitter på mitt rum, har städat lite och packat. Folket kommer hit om en timme, då ska de fika och se mitt rum och sen drar vi vidare till Åre. Och satans jävla skit, jag har jätte mycket plugg kvar, kommer aldrig hinna lämna in allt.. och jag kommer inte plugga när jag är i åre direkt.

Jag vet seriöst inte vad jag ska tro på längre. Jag borde inte tro nåt i alla fall.

wtf

God morgon. Idag är vi lediga eftersom vi har långhelg, som varje jämn vecka. Igår hände inte så mycket, vi var in till Sundsvall och fikade. Sen satt vi i a-salen och kollade på Star Wars. Tråkigt, men alla andra var borta så. Men ibland förstår jag inte mig på folk. Varför de ljuger, och tydligen vill såra bara. Känner mig så lättlurad, dum och naiv. Tur att jag tänker klarare på morgonen.

ett två tre

Vad ska man göra när man har fått nog, men när det det inte finns någon utväg? När man känner sig död innombords, och vet inte hur man ska göra för att allt ska bli rätt igen? Livets stora frågor.

blääh

Tjo. Idag hade vi profil, vi klättrade upp med bara hjälp av ett rep. Jätte kul, men ganska jobbigt. Efter skolan skulle jag sova typ en halvtimme, men det blev tre timmar istället. Igår var jag nere till gympahallen och bastade med Ofelia, Christian, Annika, Johanna och Kalle. Jätte skönt var det, och vi drack lite, vilket inte var så smart kanske menmen.
Jag måste städa och tvätta innan lördag, för då kommer familjen hit och hämtar mig. Sen sticker vi till åre. Gud vad skönt det ska bli att åka härifrån för ett tag. Sakna kommer man göra såklart, men fan vad jag vill härifrån just nu. Jag vet inte vad gör för fel, men nåt är det. Vill bara vara glad och lycklig. Men ibland går det inte så bra.
Och fyfan vad mycket plugg jag har, orkar inte med det.

kärlek är för dom

Skolan är slut för dagen, gud, äntligen. Har väntat på det hela dagen. Sista lektionen var engelska, och då orkade jag inte koncentrera mig riktigt bra.. men så går det. Nu vet jag inte vad som händer, lär ju sitta vid datan ett tag, försöka plugga lite och klura ut hur pojkar tänker. Fast svaret är iofs ganska enkelt. Sen ikväll så ska vi basta. Älskar att basta, det bästa som finns typ. Fast att vara utomlands är bättre. Och ååja, det ska jag vara i sommar. Ska tågluffa, sen utomlands med syrran också. Och till Ryssland med farmor och farfar. Niice.!

usch usch usch

Då vart man vaken. Fortfarande. Alkoholen har sköljt sig ur kroppen vid det här laget, och nu börjar man undra vad fan det hände. Här kommer en kort sammanfattning av det. Först satt vi inne på ett rum, allt var bra. Sen däckade några personer som skulle sova på rummet och då var alla tvunga att gå ut från huset. Då blev det bråk, riktigt jävla bråk. Och när det var över för tillfället så var det en person som hade försvunnit. Då gick alla som var uppe fortfarande och letade, men ingen hittade. Jag sprang runt med foppatofflor bakom husen i snön, men vi hittade inte. Några gick ner till byn, vi bankade på alla dörrar, men hittade ingenting. vi letade i några timmar, men inget. Sen blev det bråk igen, allt blev cp och jag blev så jävla lack på en idiot att gud vet vad. Och här på småbo får man tydligen inte prata med någon i fred, alla ska störa, t.o.m ens bästa vänner som är fullare än en. Sen fortsatte vi att leta, och då visade det sig att den försvunna hade legat och sovit i ett torkrum. HAHAHAH XD En jävla lättnad, alla var så oroliga, och jag hade seröst ingen aning vad jag skulle ha gjort om personen var borta på riktigt. Sen blev det frukost med Kalle, på x antal meters höjd och nu fan, nu ska jag äntligen SOVA!.


vad

Nykter? Nej. Ibland känner jag mig så värdös. Jag vet inte vad jag ska tänka om mig själv.
Jolly e cool!!!

God morgon

God morgon! Eller ja, god dag kanske borde jag säga. Vaknade vid två tiden, duschade och sen gick jag och Sara ut och satte oss med alla andra. De hade dragit ut soffor till altanen igen. Det var soligt och varmt, fast ibland gick solen i måln och då blev det kallt. Men det är så mysigt att sitta ute, man börjar tänka på början av skolåret, när vi alltid satt ute och rökte vattenpipa och lärde känna varandra. Vattenpipa får vi inte röka längre tyvärr, eftersom några idioter hade tydligen trott att vi rökte på. :/



3:16

Det här har varit en riktigt intressant och skum kväll. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den.. men nakenparty säger vi. Nu sitter jag på mitt rum, funderar på att gå lägga mig. Och fyfan min hjärna. Tänker alldeles för mycket. Och jag drack inte ens nåt..

Jag just nu :D

What to do?

FREEDAAG!! Eller? Borde vara skit glad nu, men känner mig mer depp än glad. Hade två prov idag, gick bättre än väntat. Det har varit massa strömavbrott idag, och då slutar internet funka också. Hoppas att det inte blir några fler ikväll, annars blir det lite mörkt.. Men om det fixas norrlandsdricka så spelar det nog ingen roll, man är så borta då endåså ;P . Och fan, det har snöat idag.. jag som var så glad igår när det regnade. Hoppades på att det skulle bli vår, men nejnej. Aja, nu ska jag försöka göra nåt kul, vilket kan vara svårt här på småbo ibland..

It may seem to you that I am in a place
Where I'm losing the direction of my life
But I'm sure that this is nothing but a phase
Right back at ya, cause I'll survive


japan

Bästa sidan med info som jag hittat om man vill studera japanska i japan. Om fyra år är jag i japan, jag lovar er!


regn

Åh vad jag saknar till Cafe 60 i Stockholm, de har världens godaste cheesecake! Och så är det jätte mysigt där.. de borde ha en i Sundsvall.. Men nu är jag i Torpshammar, ungefär 50 mil därifrån så det finns inte så mycket jag kan göra åt det nu. Veckan har varit seg, men jag har gått på alla lektioner i alla fall, och imorgon är det fredag. Gud vad underbart med helg, kunna sova ut. Har varit så jävla trött, och imorse började jag sju med idrott. Uppfriskade kanske, men endå jobbigt att komma upp så tidigt.
Jag räknade ut att jag har bara fem skoldagar kvar innan jag åker till Åre. Imorgon, måndag till torsdag nästa vecka eftersom vi har ledig fredag, och antingen på lördag eller söndag kommer gänget och plockar upp mig härifrån. Åker dit med plastpappan, syrrorna och brorshan, syrrans kille och grannarna. Niice. Ska vara där tills på fredag, sen åker jag till Stockholm igen.

Och jävlar, nu regnar det ute!! Snart smälter snön förhoppningsvis. Fan vad jag längtar till sommaren.

Cafe 60.. saknad.

no money honey

Måndag på småbo. Skönt att vara hemma igen. Vakna upp på Chaplins soffa eftersom den är 100 gåger skönare att sova på än sängen, snooza en timme och sen gå upp, sminka sig och springa till lektionen. Har saknat det. Efter skolan åkte jag och Annika in till Sundsvall, hon skulle handla och vi skulle gå till sj-resebutik och fråga om tåguffning. Vi ska tågluffa i sommar, köpa lite tågluffarkort först :P Men hon handlade inget, och vi gick inte till tågluffarkortäffaren, vi gick till donken istället och åt, och efteråt kollade vi på skor och skinnjackor :D Hade tyvärr inga pengar.. men sånt är livet ibland. :/

back to school again

HEHE vad glad jag blev när jag kom hem till småbo. Förra gången jag startade min skoldator var allt borta, men nu är allt tillbaks. Lite wierd, men bra iaf. Fast nu har jag riktigt ingen ursäkt varför jag inte har pluggat på lovet.. Det suger ju lite. Men men, back at småbo som sagt, nice det.

trött

Sitter på mitt rum nu, nyduschad och trött som satan. Imorse vaknade jag upp vid klockan ett hos Hugo. Skulle upp tidigare iegentligen, men ja, så gick det ju inte. Sen runt fyrafem tiden åkte jag hem. Jag och min familj skulle till några familjevänner klockan sex, kom hem kvart i så det var tur att jag hann iaf. Fast det var lite ovärt, vi bara åt och kollade på melodifestivalen. Åkte hem med bussen, sen hem till Martina som jag inte hade sett på en evighet. Känner mig jätte flummig och trött just nu, fattar knappt vad jag skriver. MEN, måste bara säga en sak. Han den där lilla killen, Justin Beiber, är sjukt bra på sjunga!. Otroligt fin röst han har. Inte riktigt det jag brukar lyssna på, men herregudjävlar asså man blir nästan kåt på hans röst. Ja, jag är jätte trött och helt borta.




Men nu ska jag äntligen sova. God natt!

04:54

Sitter hemma hos Hugo nu. ÄNTLIGEN.
Åkte in till vällingby med syrran vid fem, köpte finaste skorna. Sen åkte jag till stan, träffa Chaplin snabbt och sen kom Hugo. Jag och Hugo åkte och träffade Andrée, Elias och nån annan snubbe. Vi gick och fikade, sen drog Elias. Sen kom det massa annat folk som skulle på "fest" i huddinge. Vi hängde med och åkte ungefär 10 min med pendeln. Sen skulle vi gå i 15 minuter, det var det de sa iaf. Men vi fick gå typ en jävla lantisväg i 40 min, och så kommer vi fram till "festen", vilket var en liten stuga mitt i ingenstans. Sjukt tråkigt där, så vi tänkte att vi skulle åka hem. Men nej, bussen går om 30 min, så vi sprang, men hann endå inte. Hela placet, huddinge eller vart fan vi nu var, var helt tomt, typ inga människor. Vi sprang runt och letade efter rätt busshållsplats. Sen kom nästa buss, och vi kom äntligen till stan. Sen fick vi skjuts av Andrées pappa, för han har skåpbil. Så nu är vi äntligen hemma hos Hugo. Hela kvällen kändes som en misslyckad stödetrip.

@ Hugos place

walking gets so boring when you know how to fly

Idag åkte jag in och träffade Hugo, vi gick runt lite i stan, jag köpte en bok och växla euros. Sen åkte vi till café 60 och fikade, Hugo ville det så mycket. Och eftersom jag är en så underbart snäll person så gav jag mig efter en kvarts tjatande om att han ville ha chai-latte. Nu är jag hemma, vet riktigt inte vad som ska hända nu. Ska nog vara lite smart och läsa. Och systern har lovat att sova hemma (för en gångs skull).



17:48, finland time

Klockan 8 flyger jag till Sverige, och är framme ungefär kvart i 8. Praktiskt. Sen kommer förmodligen mamma och pickar upp mig från arlanda. Sen hem -> sova. Imorn vet jag inte vad som händer, syrran går i skolan tror jag, så jag får ta och ringa nån eller nåt. Men fy fan vad jag ska sova länge imorgon, det gör jag aldrig när jag är i Finland.

Och det märks.. xD


underneath your clothes, there's an endless story

Sitter hemma hos pappa, vi ska snart på bio och se Avatar.. igen. Andra gången jag ser den. :P Men den är så bra så man måste ju se den flera gånger :D Annars vet jag inte så mkt vad som händer, har helt blandade och konstiga känslor om allt och alla. Vet inte vad som kommer hända, eller ens vad som händer. Allt är så kompicerat och jobbigt.. det här bör förbjudas. Och ibland vet jag inte ens själv vad jag skriver om..


finnelandet

Är i Finland nu, och här händer det inte så mycket som vanligt. Vi körde hem från Åbo imorse, nu är jag hemma hos pappa medans han skjussar Vivian och Daniel hem till deras mamma. Installerade nyss spotify på pappas data, gjorde det förra gången också men han tar alltid bort den.. -.-

toyfriend


stockholm

Hemma i Stockholm nu. Imorn åker jag till Finland, inte sju på morgonen som planerat eftersom båtarna går helt cp nu, åker på kvällen istället. Och sen på onsdag kommer jag tillbaks till Stockholm, vilket jag redan längtar till. Jag saknar pappa och mina småsyskon jätte mycket, men de bor inte i världens största stad direkt, och jag har fått nog av att vara mitt i ingenstans. Ska bli otroligt skönt att vara i Stockholm ett tag, älskar själva staden, kanske inte människorna lika mkt men vad kan man göra. Och kommer hinna umgår med syrran också, om hon nu har tid xD Känns som att vi inte ses nånting även när jag är här.. hon har gått och skaffat sig en kille. XD
Och gud vad irriterad jag blir! Nu har skoldatan crashat, så allt, ALLT är borta. Och fläkten är sönder.. cpdamp..


jaoo

Varit nere på lunchen nyss, var skit gott mat. Gröt och mackor, de hade till o med ost. Det gjorde min dag :D
Nu blir det naturkunskap, sen till sundsvall, därifrån till Stockholm! :D


what do i do with all this love?

Det känns som att jag har så mycket kärlek att ge, men jag vet inte vem jag ska ge den till. Känns så tomt när man verkligen vill ha någon där, men när man inte har det.

Aja, nu är det tråk. Ska göra en svenska inlämning som ska in imorn, och har nån jävla datakunskaps läxa som jag vet nada om. Fast tror att jag skriver svenskan på bussen på väg till Stockholm istället, pallar inte det nu.
OCH JUSTE! GRATTIS CHAPLIN!! Vår lilla Chaplin fyller 18 idag, fredag. Grattis gubben, om du nu läser det här. Om inte blir jag sur, jag har sagt åt dig flera gånger att läsa min blogg :D Jag är så underbar <3
Och fan, min data e cp.. fläkten låter skit mkt och datan e jättevarm..


040310

Idag har det inte hänt nånting intressant. Det är så jävla drygt ibland, när det händer absolut ingenting.Men snart är det lov och imorron åker jag till Stockholm, sen på lördag morgon blir det båten till finlandia! Blir nice, har inte träffat små syskonen i Finland sen jullovet :/ Sen på onsdag nästa vecka åker jag tillbaks till Stockholm igen, och då har jag ingen aning vad som händer. Kommer säkert träffa Chaplin, han åkte hem idag igen. Men annars blir det nog bara slapp.


pic


Sara, jag och Chaplin som ser elak ut..


into dust

Tjoo. Idag åkte jag in till Sundsvall med Annika och Poppe. Käkade yakitori, min favorit rätt när det gäller japanskt. Ankan och Poppe käkade sushi, vilket är gott det också.
Jag är både glad och deprimerad över att jag bor här i norrland, eller vart vi nu än är. Det bra med det är att det är lungt jämfört med Stockholm, och folk är 100 gnr trevligare här. Inga snobbiga jävla fjortisar som kaxar och tror de är nåt (förutom några i Sundvall, menmen). Och det är så otroligt fint. Och när man har bott här ett tag så märker man att det är endå ganska stora kultur skillnader. Innan jag flyttade kände jag ingen som körde skoter, och att dansa bugg var ett stort skämt. Men nu tycker jag att det är sjukt kul att dansa. Och man har nästintill fått en ny familj. Det dåliga är att det är så kallt, mörkt, och isolerat. Om man vill komma ut till mänskligheten måste man åka en timme till Sundsvall, och ja, man kan ju säga att bussarna inte går var tionde minut. Man bor med ungefär 100 pers, och de är de enda som finns. Det kan man tröttna på också. Och klart man saknar familjen och de vänner man har kvar Stockholm. Man dricker lite för mycket ibland, eftersom det inte finns så mycket annat att göra. Ingen biograf eller bowlinghall i Torpshammar, nej. Men jag tycker att det är värt det. Även om jag kunde skulle jag inte välja nåt annat.


If only I would wake

Igår natt precis innan jag skulle gå lägga mig kom Hugo till mig och sa åt mig att ta på mig kläder. Han sa att jag skulle få en present. Jag trodde att jag skulle bli mulad, men det blev jag inte. Det var Chaplin som hade kommit och hälsat på!!! <3 Den jäveln hade inte berättat att han skulle hit.
Idag hade vi profilprov, gick väl sådär. Efter skolan blev jag mulad ett antal gånger, sen sov jag från 5 till halv 9. Känns lite onödigt att ha sovit bort hela dagen, skulle plugga ju. Men får plugga nu då. Känner mig konstig idag, vet riktigt inte vad det är med mig. Känns som att livet inte har nån mening, känner mig helt tom. Men sånna dagar kommer och går, allt lär vara bra imorn igen.

RSS 2.0