valborg

Tjeeena!! Sitter med Sara och har det allmänt trevligt :D Det är valborg, känns verkligen inte speciellt, bara som en vanlig helg. Grillade flintastek förut, as gott ! Har inte grillat sen i somras, saknar verkligen det. Kommer bli underbart att åka till finland och käka grillmat som pappa har lagat. Han är BÄST på att grilla! Jaja, nu blir det lite paaartyyy så puss på dig, ha en bra valborg!! <3



21:17

Idag så städade jag inte. Ingen överaskning direkt då menmen. Jag kollade på South Park och sov, gick o handlade och var ute och gick istället. Det var en onödig men en skön dag. Heheh. Ska snart ta en dusch, och sen sova. Imorgon har vi nationella i Engelska. Woooho fan va (o)najs. Fast vi börjar en halvtimme senare än vanligt så det känns ju ganska bra. Men nu vill Sara ha massage, annars kommer hon vara sur på mig och fortsätta klaga.

Jag och Sara tog lite bilder nyss ^^

This time baby i'll be bulletproof.

God morgon. Idag hade jag profil och vi skulle bara svara på några frågor, och sen fick vi sluta! :D Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska käka lunch och kanske städa och sen se film.

Jag vet inte vad jag håller på med. Eller vad du håller på med. Jag förstår varken mig själv eller någon annan. Jag vet sanningen men vill inte veta. Men det ska inte bli som förra gången, det ska jag se till.

yes.

Idag har det inte hänt så mycket, har bara varit ute och chillat i solen. Och faktist solat lite, på helikopterplattan. Har varit jätteglad idag, och inget kan ändra på det! Allt känns så bättre när det blir sommar. Sol och värme gör hela livet underbart.
Det känns helt sjukt att om en månad och några veckor så är det lov. Känns inte som att vi har gått ett helt läsår, fast samtidigt känns det som att vi har gått här i flera år. Tiden går för fort och för långsamt. Går riktigt inte att förklara.


.

Ibland undrar jag vad jag gör fel. Jag försköker vara bra och trevlig och allt det där, men det verkar inte räcka, jag verkar inte duga. Jag är mig själv och jag kan inte göra nåt åt saken, även om jag vill.

men va fan??

Jag såg att i Belgien kommer man rösta om nikabförbud, alltså slöja. Man kommer inte få bära nikab eller burka. Jag tycker att det är förskräckligt. Islamiska religionen säger att kvinnorna ska bära det, och de flesta av dem som gör det väljer det själva. Klart det finns de som tvingas, men de måste ju tänka på majoriteten. Att bära slöja är ett sätt att utöva och visa vilken religion man tillhör till, så det är samma sak om man skulle förbjuda kristna att ha att halsband med kors. Alla har rätt att välja sin tro. Hela grejen går emot mänskliga rättigheter och religionsfriheten. Vad är problemet egentligen? Att man inte kan identifiera människorna? Det kan man säkert hitta en bättre lösning till. Om nu terrorister råkat ha burka på sig betyder det inte att hela religionen ska påverkas. Och jag lovar, det finns väldigt många kriminella människor som faktsist inte bär burka.. Sånt här blir man bara irriterad på. Vart fan är vi på väg?

artikeln

i hate seagulls

Heloou! Idag var jag i fränsta och gymma/bada eftersom vår skola hyr bassängen varje onsdag kväll. Det var skönt att träna, har inte gjort det på ett tag och nu kände jag inte mig ens skyldig när jag åt choklad ^^ Men det hände lite grejer när vi skulle ta tåget hem till Torpshammar. De mogna pojkarna i fränsta började kaxa mot killarna i skolan. Det blev nästan bråk, men som tur så kom tåget. Men de mogna fränstapojkarna med bilar åkte efter tåget till Torpshammar för att fortsätta kaxa.. Det blev ingen bråk, men det var ju ganska nära. Och så kallar de oss omogna när de följer efter ett jävla tåg för att bråka. Vilka är det som är omogna egentligen? Det kan man ju undra.

Aja, till mer positiva saker. Jag har lånat Saras kamerasladdgrejsmojs så nu kan jag överföra bilder från kameran, så nu har jag lite bilder. Men nu ska jag sova, börjar klockan sju imorgon, och då blir det dans. wiie.
Och oj, glömde nästan berätta, Julia klippte mig idag! Klippte upp det, och lite lugg, vet inte riktigt hur jag ska förklara det. men lägger nog ut en bild imorgon eller nåt om jag nu lyckas ta en bra.

Hittade massa bilder från thailand också :D
Vill tillbaks..



underbara livet

Jag är så glad! det är soligt, jag har lunch och jag sitter på mitt rum med en cola och en Sara. Sen är det två lektioner kvar, sen är dagen slut. Efter skolan blir det schteek i solen.

Jag älskar verkligen att vara här. Hemma blir man behandlad som ett barn som inte klarar av nånting. Man får en massa ansvar men inte göra nåt kul. Ju äldre man blir desto mer ansvar får man. Och desto mer saker får man göra. Eller så bör det vara iaf, tycker jag då. Men här tar man ansvar som man vet att man måste ta, och får något ut av det. Det är nice, men efter att ha varit här länge, och i stort sätt varit vuxen eller vad man nu ska säga, blir det svårt att anpassa sig efter reglerna hemma igen. Det är anledningen varför jag trivs här och i Finland så mycket bättre.

Men nu blir det lite geografi, puss!

zzzzz

Usch och fy, har varit fast i Sundsvall hela dagen.. åkte dit vid ett, och hem kom vi halv ett.. Så vi har vart borta typ i 12 timmar. Och vi missa jävla festen. Drygt.. Aja, köpte pudding iaf, sånt som jag brukar äta i Finland som frukost, typ en av de godaste sakerna som finns. Men nu fan ska det sovas, är så jävla trött..

ojoj

Nicole Scherzinger.. Asså snacka om att kvinnan är het. Sjukt fin kropp. !


chill

Gud vilken underbar dag det har varit idag! Jag kom upp och var på ganska bra humör. Det var soligt, och vid lunchtiden blev det varmt. Efter lunchen så bytte jag om till sommarklänning och satt ute i solen. Engelskan blev inställd för att jag är så söt och det var så fint väder. Då hann vi med tidiga tåget och åkte in till Sundsvall, åt bento och fikade. Och jag kunde ha på mig mina nya högklackar. Sen åkte vi hem, och nu sitter jag på rummet med Sara, Annika, Hugo och Imsevik och ***** *********. :D Inget snuskit, vill bara inte att alla ska veta ;)

Nicegaste dagen på hela veckan!

i'm back

Tjo. Tillbaks på småbo nu. Har inte haft nån lust att blogga de senaste dagarna, förlåt. Men det har hänt en jävla massa hemma som jag inte orkar ens tänka på. Känns så.. jag vet inte vad. Förjävligt.
Aja, nu är jag på småbo, och de flesta andra. Känns kul att träffa alla iaf, de flesta har man inte träffat på två veckor. Har sökt sommarjobb btw, på donken! Hoppas jag får det, för annars har jag inte råd med att åka utomlands och det skulle inte vara så kul..
Just nu sitter jag på rummet med Sara, och funderar faktist på att duscha och sen gå lägga mig. Så jävla trött, har typ inte sovit nånting de senaste två nätterna. Och imorn börjar skolan, heeeelvete. Ligger så jävla efter, och jag orkar verkligen inte gå upp. Men man gör det man måste. Typ ibland.

o happy day.

Hojhoj. Vilken onödig dag det har vart idag asså. Har varit på fett dålig humör, och har gjort absolut ingen nytta. Men sen blev jag glad igen, eller gladare iaf, lärde mig en ny smily på facebook chatten. o.O :D Jag fattar inte killar.

men eh va?

Men va fan? Vad vill du? Säger en sak och gör en annan. Tror du att du kommer få en andra chans serverat på silverfat? Nåt måste du kämpa för pojken lilla, allt går inte alltid som du vill.

chokladcheesecake?

Hellou, kom hem för ett tag sen, var på bio med Hugo, vi såg Alice i underlandet. Själva filmen var väl sådär, hade nog varit mycket bättre i 3D, men det gick ingen. Men måste bara säga att Johnny Depp är så otroligt bra skådespelare.! Och han är snygg. Sen gick vi till cafe 60. Jag blir fan sur nu. Andra gången jag går dit och de inte har min cheesecake. Aja, tänkte fortsätta försöka. Det är värt det. Så ringde vi Adde dit också. Men som fan så går sista bussen hem 23:40 så jag var tvungen att åka hem. Fick pengar idag, så ska nog åka in med bästaste syrran imorn och handla skor! :D Me <3 shoes. Som alla andra tjejer.



saturday

Var och fikade med Hugo, Chaplin och Mathilda idag, cafe 60. Skulle äta cheesecake med choklad smak, typ godaste som finns, men den var slut. Jag blev riktigt upprörd över detta, för jag hade verkligen sett fram emot att äta min cheesecake bit, men nej, det kunde jag inte göra nu. Aja, sitter hemma nu, åt oxfilé till middag så nu är jag ganska nöjd. Känns ganska långtråkigt, vet riktigt inte vad jag ska göra. Sminkade min lillesyrra förut, och hon kom nyss ut ur sitt rum och kliade sig i ögat. Nu är hon lite svart runt ögonen. Ganska puckad människa.

Så irriterande att vara hemma, får ju fan inte ens sticka ut 10 på kvällen. Eller ja, in till stan då. Irriterande som fan, och eftersom man blir behanlad som en 10 åring här så måste ju min mamma ringa mina kompisars föräldrar om jag sover hos nån.. Så jävla irriterande. Hon säger att hon vill veta att det är okej att jag sover hos nån, men om jag säger det så borde hon ju fatta det, tycker man. Det betyder ju att hon inte litar på mig även om hon säger att hon gör det. Men då är det ju ganska korkat att låta mig bo ensam, eller hur? Makes no sense to me. Längar verkligen tills jag fyller 18 och kan bestämma själv, och inte ha nån som vill vaka över mig 24/7.


home sweet home

Hemma nu, happyhappy! Sitter och kollar på Harry Potter, kommer på sexan, var typ min favorit film när jag var mindre. Jag väntade på att jag skulle få ett brev när jag var elva men det fick jag aldrig.. Var lite depp ett tag, men nu mår jag bra igen :D
Imorn ska jag träffa Hugonen, vi ska fika, cafe 60 here I come! Så gott med deras cheesecake.. Fast jag tror att jag ska sluta äta onyttigheter. Typ no more donken eller choklad för mig. Lär ju inte gå så bra, jag och cola är ju bästa vänner liksom.. men man kan ju alltid försöka. ^^


RSS 2.0